↑ Return to Sëmundjet

Printoje këtë Page

Sinusite

 

Mjekimet me barëra kanë përmirësuar vetëm gjendjen momentale të pacientëve me sinusite me gjithë efektet anësore të tyre, por një grip ose ftohje mund t’a përkeqsojë gjendjen e pacientit. Ndërsa Haloterapia është treguar efektive në trajtimin e sinusiteve, pa barëra vetëm me kripërat natyrale, me qenë se grimcëzat e kripës hynë në brendësi dhe largojnë sekrecionin e grumbulluar duke pastruar mukozën e sinusëve, duke evituar disa nga simptomat e lidhura me sinusitin, siq janë kokëdhembja, hunda e zënë dhe sekrecioni i hollë i hundës që mund të jetë i verdhë, i gjelbërt, apo me gjurmë gjaku, vështirësi në frymëmarrje, lodhje, kollë, veçanërisht gjatë natës, zvoglim i ndjenjës së nuhatjes dhe dhimbje fyti etj.

Permalinku për këtë artikull: http://halotherapy-ks.com/semundjet/sinusite/